Mopan Suceava
ActualitateCultural

2,5 milioane de euro din fonduri europene, pentru Biblioteca Județeană „I.G. Sbiera” și alte 29 de biblioteci din județul Suceava. Contract de finanțare pentru reabilitări, modernizări, dotări, cursuri, dar mai ales pentru digitalizare, semnat astăzi de Gheorghe Flutur

Contract de 2,5 milioane de euro din fonduri europene, prin care Biblioteca Județeană „I.G. Sbiera” din Suceava, împreună cu alte 29 de biblioteci din județ, beneficiază de finanțare pentru reabilitări, modernizări, dotări, cursuri, dar mai ales pentru digitalizare, semnat astăzi de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur. Prin această inițiativă, se asigură simplitatea accesului publicului la serviciile oferite de aceste biblioteci.

Cu această ocazie, Flutur a transmis: „Zi de zi avem foarte multă treabă și, în ultima perioadă, am observat că vorbim foarte mult despre utilități, adică despre drumuri, apă, canalizare, construirea de spitale, deci despre utilități pentru populație. Tot despre utilități, și încă ce utilități, cele din cultură, dorim să vă aducem o veste bună.

Astfel, suntem convinși că va crește numărul cititorilor și al beneficiarilor tuturor serviciilor oferite de aceste biblioteci. Acest principiu al îmbunătățirii accesului la serviciile publice îl vom introduce tot mai consistent în administrație pentru a îmbunătăți accesul și buna comunicare cu populația”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other