Mopan Suceava
Actualitate

250.000 DE LEI ALOCAȚI DE PRIMĂRIA SUCEAVA, PENTRU FESTIVALUL MEDIEVAL 2018

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că municipalitatea suceveană va aloca suma de 250.000 de lei pentru Festivalul Medieval, ajuns la a XII-a ediție. Festivalul se va desfășura în intervalul 16 -19 august 2018 și va avea o rezonanță aparte legată de sărbătorirea Anului Centenar.
Primarul Ion Lungu a transmis că, făcând parte din categoria principalilor finanțatori ai acestui important eveniment cultural, Primăria Suceava se va implica cu toate mijloacele pe care le are la dispoziție pentru ca manifestările programate în intervalul menționat să se desfășoare fără cusur. Primarul Lungu a mai spus că lucrările de reabilitare a Statuii ecvestre a domnitorului Ștefan cel Mare sunt în grafic, neexistând niciun impediment pentru ca acestea să nu fie terminate până la jumătatea lunii august, înainte de începerea Festivalului Medieval, care se va desfășura la Cetatea de Scaun a Sucevei.

Please follow and like us:

One thought on “250.000 DE LEI ALOCAȚI DE PRIMĂRIA SUCEAVA, PENTRU FESTIVALUL MEDIEVAL 2018

  • Oare ce vrea sa spuna ”neexistând niciun impediment pentru ca acestea să nu fie terminate” ? O fi gura pacatosului? Sau e altceva? Vom vedea.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *