2670 de suceveni vindecați de coronavirus, cifrele la zi privind numărul de pacienți infectați, internați în spitalele din Suceava și Rădăuți

Instituția Prefectului – Județul Suceava a transmis printr-un comunicat de presă că, conform situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2670 de persoane declarate vindecate. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalul județean 6 persoane diagnosticate cu Covid – 10 si externate 37 de persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical.

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 368 pacienți, dintre care 120 de pacienți Covid-19, un număr de 10 pacienți fiind internați la Secția ATI, iar la nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 29 de pacienți Covid-19 și 26 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Astăzi, 04.06.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, situația epidemiologică se prezintă astfel:

  • în autoizolare la domiciliu 5398 de persoane,
  • în carantină instituționalizată 6 de persoane
  • 17935 de persoane ieșite din autoizolare
  • 3102 de persoane ieșite din carantină instituționalizată.
  • Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 21594 de teste.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *