Mopan Suceava
Actualitate

27 noiembrie, speranțe la căldură pentru rădăuțeni. Bogdan Loghin, vizită de lucru la cazanul 2: „Sperăm ca până de sărbători să finalizăm lucrarea”

Primarul Rădăuțiului, Bogdan Loghin,  a făcut azi, 27 noiembrie, o vizită de lucru la Cazanul 2, unde a discutat cu meseriașii care execute lucrările de la care se spear rezolvarea termoficării în Rădăuți.

Pentru credibilitate sporită, vizita și discuțiile, filmate și înregistrate, au fost postate pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Rădăuți: https://www.facebook.com/metline007/videos/869040907861984

”Duminică, 27.11.2022, se lucrează în ritm alert la cazanul nr.2, pentru rezolvarea din acest punct de vedere a termoficării pentru următorii 10 ani!

Reamintesc că lucrările nu puteau fi făcute mai repede, pentru că am respectat toate procedurile de achiziție, care au durat!

Ne cerem scuze pentru disconfort, dar această problemă, ar fi trebuit să fie rezolvată cu mulți ani în urmă. Costul investiției: 1 800 000 lei/ 10% din bugetul de investiții!”, transmite primarul Rădăuțiului.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *