Garda Forestieră Suceava suspendă activitatea cu publicul

Garda Forestieră asnunță că în vederea prevenirii și combaterii infecției cu Coronavirus SARS-CoV-2, vă informăm că se sistează programul de activitate cu publicul din cadrul Gărzii Forestiere Suceava, conform Anexei nr. 2 (anexă ce va fi afișată la sediul și pe site-ul Gărzii Forestiere Suceava: http://www.gardaforestierasv.ro/

Această măsură de restricționare se aplică pentru perioada 13-31.03.2020 și va fi ridicată la o dată ulterioară, în funcție de dinamica evenimentelor.

La nivelul Gărzii Forestiere Suceava a fost aprobat un set de măsuri ce presupun schimbarea modului de lucru cu publicul, pentru prevenirea răspândirii infecției cu noul tip de coronavirus (COVID-19):

  • Astfel, în perioada 12.03 – 31.03.2020, activitatea de relații cu publicul la instituție, se va desfășura fără interacțiunea directă a angajaților cu persoanele din afara instituției.
  • Cetățenii care vor să solicite informații sau să desfășoare alte activități de relații cu publicul- audiențe, apostilă, petiții, etc – pot apela telefonic la numărul de telefon 0230. 520.790 sau transmite prin poșta electronică la adresa de email suceava@gmail.com sau prin corespondență, documentațiile aferente.
  • Documentațiile în vederea obținerii autorizațiilor / acordurilor / avizelor / deciziilor se vor trimite în mod obligatoriu către Garda Forestieră Suceava prin poștă electronica, fax, poștă/curierat.
  • În vederea întocmirii documentațiilor, cererile/formulare tip de solicitare se găsesc pe site-ul oficial al instituției la secțiunea: http://www.gardaforestierasv.ro/index.php?id=II_7 , și la secțiunea ”Bune Practici”.
  • Documentele emise de Garda Forestieră Suceava vor fi transmise către solicitanți prin poștă electronica, fax, poștă/curierat.
  • Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon 0230.520.790 sau la email suceava@gmail.com.

În funcție de evoluția situației la nivel național, măsurile pot fi prelungite pentru o perioadă ce va fi stabilită ulterior.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *