28-19, PRIMUL MECI, PRIMA VICTORIE A ECHIPEI DE HANDBAL MASCULIN A USV, ÎN PORTUGALIA

Primul meci al echipei de handbal masculin a USV a însemnat și o primă victorie, cu un scor de laudă, 28 – 19, la Campionatul European Universitar cu campioana Portugaliei, echipa Universității din Coimbra (gazda competiției), a transmis rectorul interimar al USV, Mihai Dimian. El a mai arătat prin intermediul Facebook că jocurile echipei sucevene vor fi transmise live în Grădina Englezească, situată în campusul USV, și în Book Cafe.
” Meciul USV – Universitatea din Coimbra a fost transmis live pe canalul youtube al campionatului european universitar prezentat mai jos, sâmbătă de la ora 18.00. S-a asigurat transmisia la USV Book Cafe și pe terasa acesteia, deschisă publicului încă de la ora 17.00. Canalul youtube pe care se poate urmări competiția sportivă universitară este:
https://www.youtube.com/channel/UCg12hft7e4x01nKO5dVoKfQ
#Hai_la_USV
Urmează meciul cu echipa Universității din Barcelona, luni, începând cu ora 14. Ne vedem la USV Book Cafe!”, a transmis rectorul USV, profesor universitar doctor Mihai Dimian.

Echipa de handbal masculin a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava participă în aceste zile la Campionatul European Universitar de handbal masculin, care se desfășoară la Coimbra (Portugalia), cu obiectivul de a-și apăra titlul de campioană europeană universitară, câștigat anul trecut, în Spania.

Competiția se desfășoară în perioada 12 – 20 iulie, iar delegația suceveană este formată din membrii echipei CSU Suceava, Baican Florin Bogdan, Bobeica Ciprian Daniel, Burlacu Gabriel Sebastian, Costea Catalin Sabin, Olariu Andrei Marius, Potera Alexandru, Polocoșer Sebastian, Petrea George Alin, Sandu Mihai Marcel, Tofanel Andi, Tcaciuc Vasile Cristian, Tirzioru Adrian Stefan, antrenorii Andrian Chiruț și Iulian Andrei, precum și kinetoterapeutul echipei, Octavian Andreica.
S-a anunțat anterior că jocurile echipei sucevene vor fi transmise live în Grădina Englezească, situată în campusul USV, și în Book Cafe (corp D). Sunt așteptați toți cei care doresc să intre în atmosfera campionatului universitar european de handbal masculin și să îi susțină pe handbaliștii suceveni. ”În plin proces de admitere organizat de USV, parcursul echipei – emblemă a Universității din Suceava devine extrem de important, întrucât, de-a lungul ultimilor ani, jucătorii suceveni au constituit un exemplu prin capacitatea de a îmbina sportul cu activitățile academice, perseverență, fairplay, disciplină, iar meciurile de handbal găzduite la Suceava de CSU au reprezentat mereu o alternativă atractivă de petrecere a timpului liber pentru studenții USV”, a mai spus rectorul interimar Mihai Dimian.
Jocurile Universitare Europene de la Coimbra 2018 sunt prezentate drept cel mai important eveniment sportiv universitar al anului și este cea mai mare competiție multisport organizată vreodată în Portugalia. Au fost așteptați 4 000 de participanți de la universitățile cu profil sportiv de vârf din Europa, care concurează în 13 categorii de sporturi: badminton, baschet, baschet 3×3, kaiac-canoe sprint, handbal, fotbal, futsal, judo, canotaj, rugby, tenis de masă, tenis, volei, precum s-a arătat anterior, într-un comunicat transmis presei de USV.
(sursa foto: facebook Radio USV)

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *