28 de amenzi aplicate de polițiștii care  au acționat pentru prevenirea comerțului ilicit în piețe, în zilele dinaintea Paștelui

La data de 21.04.2022, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – IPJ Suceava, cu sprijinul inspectorilor din cadrul O.P.C. Suceava și D.S.V.S.A. Suceava, au organizat şi desfăşurat o acţiune de pe linia prevenirea și combaterea actelor de comerț ilegale cu ocazia Sărbătorilor Pascale în piețele din Suceava, Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei și Gura Humorului.

Acţiunea a vizat verificarea legalității activităților derulate de agenții economici/ producătorii agricoli care desfășoară activități de producție, prelucrare, depozitare și comercializare de animale vii, carne, produse din carne, ouă, alimente de origine animală  dar și produse nealimentare specifice Sărbătorilor Pascale.

Au fost verificate 40 de entități și producători agricoli și au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale în valoare de 9.100 lei.

La acțiune au participat 14 lucrători de poliție, 3 medici din cadrul DSVSA Suceava și 2 comisari  din cadrul ANPC Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.