29 – 31 iulie 2022: peste 100 de meșteșugari, producători și anticari, la Muzeul Satului Bucovinean, la cel mai mare târg de vară organizat vreodată! Lume, lume…, hai la târg!

Sfârșitul lunii iulie, ultimele trei zile, este numaidecât să vi le programați pentru petrecut la Muzeul Satului Bucovinean. Anul acesta, muzeul s-a întrecut în organizarea evenimentelor, dar și participanții s-au arătat mai interesați ca oricând să vină la Suceava. Loc frumos și ales, lume frumoasă și aleasă atrage.

În perioada 29 – 31 iulie 2022, Muzeul Național al Bucovinei vă pregătește mare târg mare: Lume, lume…, hai la târg!

Pe ulițele Muzeului Satului Bucovinean, peste 100 de meșteri populari, producători locali și nu numai, anticari, artiști, cântăreți, din toate colțurile țării, vor fi prezenți cu produse meșteșugite pentru toată lumea și toate buzunarele, bunătăți pentru toate gusturile, produse de anticariat, muzică, cântec, joc și voie bună! Oale de lut, lemn sculptat, miere, băuturi tradiționale, prăjituri și cozonaci, cusături, împletituri, podoabe și bijuterii, mâncăruri alese, zacuști și gemuri, miere de albine, ouă încondeiate, produse de anticariat, cojoace, opinci și brâie și câte și mai câte are nevoie omul pe la casa lui, toate se vor putea pipăi, testa, gusta, mirosi, cumpăra chiar de la cei care le fac.

Și anul acesta, pe parcursul celor trei zile, Chef Cătălin Scărlătescu va desfăta publicul cu savoarea bucatelor autentice românești. Desigur, nu vor lipsi sesiunile foto atât de mult vânate anul trecut.

În plimbările printre cei peste 100 de meșteri, producători, anticari, răsfirați prin cele aproape trei hectare ale sectorului unu al Muzeului Satului Bucovinean, care prin curți, care pe sub streșini, care pe la umbra copacilor, veniți cu lucruri meșteșugite și bunătăți de-ale gurii, pentru toate buzunarele și toate poftele, organizatorii vă invită și la o bătută bucovineană, ori să ascultați cântece vesele, repezi ori de dragoste și dor în interpretarea artiștilor profesioniști de la Ansamblul ”Ciprian Porumbescu” din Suceava.

Prețul biletelor de intrare la eveniment (exact pentru toate buzunarele): 4 lei – adulți, 2 lei – pensionari, 1 leu – elevi/studenți

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.