29 august, licitație pentru hala și parcarea subterană de la Piața Mică; 30 august, licitație pentru reabilitări la Colegiul Petru Mușat; 3 septembrie, licitație pentru zona de agrement de pe malul Sucevei

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat astăzi în conferința de presă săptămânală că urmează alte trei licitații pentru investiții în municipiul reședință de județ. Astfel, pe data de 29 august este programată licitația pentru construirea halei și parcării subterane din Piața George Enescu. Pe data de 30 august va fi organizată o licitație de reabilitare a clădirilor de la Colegiul Tehnic Petru Mușat și realizarea zonei de agrement de pe malul râului Suceava, licitație programată pentru  data de 3 septembrie 2019.

”Din păcate, au fost două licitații săptămâna trecută la care nu s-a prezentat nimeni. Este vorba despre amenajarea zonei de agrement Tătărași, etapa a II-a, au fost două licitații la care nu s-a prezentat nimeni. Am mai dat încă odată la verificare valorile proiectului, eu zic că sunt corespunzătoare. Mi se pare că problema este alta: autorizațiile prin ISCIR pe care firmele trebuie să le dețină pentru a realiza instalațiile prevăzute în proiect sunt mai greu de obținut și de aceea nu se prezintă nimeni la licitații.

De asemenea, pentru Grădinița din Centru, unitatea de preșcolari din centrul municipiului Suceava, deși a fost depusă inițial o intenție de participare la licitație, a fost cumpărat chiar și caietul de sarcini, nu s-a prezentat nimeni la licitație.  

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *