Actualitate

2951 de suceveni s-au vindecat de coronavirus. Situația la zi transmisă de Prefectură

Instituția Prefectului – Județul Suceava a anunțat că,  conform situației întocmite de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează astăzi un număr de 2951 de persoane declarate vindecate de coronavirus.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

În ultimele 24 de ore au fost internate in spital 7 persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 15 persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical.

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 450 pacienți, dintre care 132 pacienți Covid-19 și 318 pacienti nonCovid, iar în secția ATI sunt internați un număr de 8 pacienți. La nivelul Spitalului municipal Rădăuți sunt internați un număr de 59 de pacienți Covid-19 și 11 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Astăzi, 10.06.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, situația epidemiologică se prezintă astfel:

  • în autoizolare la domiciliu 5347 de persoane,
  • în carantină instituționalizată 1 persoană
  • 21285 de persoane ieșite din autoizolare
  • 3107 de persoane ieșite din carantină instituționalizată.
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *