3.227 de suceveni vindecați de coronavirus. În spitalele din Suceava și Rădăuți sunt internați 243 de bolnavi cu COVID 19. Citate motivaționale de la Prefectura Suceava

Instituția Prefectului a anunțat că astăzi, 19.06.2020, ora 9.00, conform situației întocmite de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3227 persoane declarate vindecate.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

În ultimele 24 de ore au fost internate in spitalul județean 20 persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 23 persoane.

 În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 520 pacienți, și anume 174 pacienți Covid-19 și 346 pacienti nonCovid,  iar în secția ATI sunt internați un număr de 16 pacienți. La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 69 de pacienți Covid.

 conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, situația epidemiologică se prezintă astfel:

  • în autoizolare la domiciliu 4618 de persoane
  • în carantină instituționalizată 4 persoane
  • 25250 de persoane ieșite din autoizolare
  • 3108 de persoane ieșite din carantină instituționalizată.

   Pentru a fi convingători, purtătorii de cuvânt de la Prefectura Suceava au apelat și la citate din clasici:

„Cu cât ne bucurăm de mai multă libertate, cu atât mai mare este responsabilitatea pe care ne-o asumăm faţă de ceilalţi, precum și faţă de noi înșine.” Aceste vorbe au fost rostite de Óscar Arias Sánchez.

Cine este sau a fost, Óscar Arias Sánchez, Instituția Prefectului nu detaliază. Se pare că este vorba despre un președinte al statului Costa Rica, care a condus această țară între 1986 și 1990, conform Wikipedia. Ar putea fi și altcineva, oricum, vorbele sunt bine spuse și demne de luat în seamă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *