3.539 de suceveni au fost vaccinați antiCovid până ieri, în prima fază a campaniei de vaccinare

Direcția de sănătate Publică Suceava a anunțat prin purtătorul de cuvânt Gabriela Băncilă că ieri 13.01.2021 în cadrul fazei I de vaccinare antiCovid19 cu vaccinul Pfizer BioNTech, pe raza județului Suceava s-a efectuat un număr total de 564 vaccinări, astfel:

Spital județean Suceava 372, Spital municipal Rădăuți 102, Spital municipal Vatra Dornei 0, Spital orășenesc Gura Humorului 42, Spital municipal Câmpulung 36, Spital municipal Fălticeni, Spital orășenesc Siret 12. De la începutul campaniei de vaccinare anticovid19 s-a efectuat un număr total de 3539 vaccinări.

”Vă amintim că administrarea unui vaccin împotriva COVID-19 reprezintă unul dintre instrumentele critice pentru limitarea efectelor pandemiei, alături de celelalte instrumente: respectarea restricţiilor şi a măsurilor igienico-sanitare (purtarea măştii, spălatul pe mâini şi distanţarea fizică). Astăzi se distribuie alte 600 doze de vaccin Pfizer BioNTech in centrele de vaccinare din județ, în funcție de programările efectuate”, a mai transmis purtătorul de cuvânt al Direcției de sănătate Publică Suceava, Gabriela Băncilă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.