30 DE APARTAMENTE PENTRU MEDICI SUCEVENI, PE LOCUL DEFUNCTEI CENTRALE TERMICE DE LA SPITALUL VECHI

Consiliul Județean Suceava a publicat în data de 11 iulie a.c. anunțul de participare la achiziția directă de servicii de proiectare a studiului de fezabilitate pentru execuția de utilități și dotări edilitare aferente obiectivului de investiții – ansamblul de locuințe de serviciu cu 30 de unități locative în municipiul Suceava, b-dul 1 decembrie 1918 (incinta Spitalului Vechi).
Prin investiție vor fi asigurate utilitățile și vor fi executate dotări edilitare: apă, canal, energie electrică, energie termică, iluminat stradal, telefon, căi de acces, alei pietonale, parcări auto, spații de joacă pentru copii, spații verzi. Ansamblul are prevăzut un total de 30 de apartamente din care: 10 apartamente cu 2 camere și 20 apartamente cu 3 camere.
Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Viorel Seredenciuc, a declarat că pe o suprafață de 3000 de metri pătrați din perimetrul Spitalului Vechi, în locația vechii centrale termice, se va construi un ansamblu nou de locuințe. ”Consiliul Județean a pus la dispoziție terenul. Din fonduri proprii vor fi asigurate utilitățile necesare. Clădirea va cuprinde 30 de locuințe, destinate în principal personalului medical, angajați ai Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean , Viorel Seredenciuc. El a explicat că s-a ajuns la faza de achiziție pentru realizarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic. În paralel, Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) va finaliza documentația pentru construirea celor 30 de apartamente în incinta Spitalului Vechi de la Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *