Warning: getimagesize(/home/suceavps/public_html/wp-content/uploads/2019/12/cadouri-2-1024x682.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/suceavps/public_html/wp-content/plugins/wonderm00ns-simple-facebook-open-graph-tags/public/class-webdados-fb-open-graph-public.php on line 1142

3000 de cadouri împărțite de Moș Crăciun, aseară în centrul Sucevei. Spectacolele l-au avut cap de afiș pe primarul Ion Lungu care a colindat sucevenii

Primăria Municipiului Suceava a împărțit, prin lista dată lui Moș Crăciun, și în acest an, 3000 de cadouri copiilor cuminți care au venit aseară în piața centrală a municipiului Suceava.

Atmosfera a fost una feerică, chiar dacă zăpada lipsește, bucuria de pe chipul copiilor și liniștea fericită de pe fețele părinților, bunicilor, colindele și luminițele festive au făcut ca seara să fie una magică.

Primarul Sucevei, Ion Lungu a ținut, ca pe lângă cadourile oferite de către municipalitate, să facă o surpriză celor prezenți și i-a colindat, alături de artiști de pe scenă, cu frumoasa și tradiționala colindă ”Asta-i sara lui Craciun”.

Lungu a transmis că l-a rugat pe Moșu să aducă și zăpada mult așteptată de copii.

”Eu cred că e bine să păstrăm aceste tradiții să mai creadă copiii în Moș Crăciun. Mulți dintre ei sunt deja la limita vârstei în care mai cred în Moș Crăciun. Fac un apel la suceveni să vină alături de Primăria municipiului Suceava și Consiliul Județean, domnul președinte Flutur, la evenimentele pregătite cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Avem Târgul de Crăciun, avem tradițiile și obiceiurile populare, parada măștilor pe 27 decembrie și pe 31 decembrie Revelionul în aer liber”, a spus primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *