3000 DE SUCEVENI VOR PARTICIPA MÂINE LA PROTESTUL ÎMPOTRIVA ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE

senator

Preşedintele Filialei Suceava a Partidului Social Democrat, senatorul Ioan Stan, ne-a declarat că la mitingul ce se va organiza mâine în capitală, vor fi prezenţi 3000 de suceveni. Aceştia vor pleca la Bucureşti cu autobuze şi microbuze închiriate dar şi cu maşini personale.
Senatorul Ioan Stan a lăstat să se înţeleagă că baza logistică a acestei acţiuni este gestionată de organizaţiile PSD din întreaga ţară. De altfel, mai mulţI şefi PSD de administraţii publice locale din judeţul Suceava erau în cursul zilei de ieri foarte implicaţi în organizarea transportului protestatarilor spre capitală. S-a anunţat deja că cel puţin 300.000 de persoane, cărora li s-a recomandat să se îmbrace în alb, vor manifesta sâmbătă, 9 iunie, la Bucureşti împotriva abuzurilor din justiţie. Protestatarii vor ajunge în capitală dotaţI cu pancarte şi steaguri tricolore.
Preşedintele PSD Liviu Dragnea a făcut precizarea că această desfăşurare de energie publică nu este un miting de partid, chiar dacă liderii acestei formaţiuni politice sunt delegaţi să organizeze întrunirea publică.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *