32 de locuri de afișaj pregătite pentru campania electorală, în municipiul Suceava. Murdărirea afișelor se sancționează cu amendă cuprinsă între 400-800 lei (pentru persoane fizice) și 500-1000 lei (pentru persoane juridice)

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi anunță că au fost stabilite locațiile pentru afișele electorale. Sunt pregătite  32 de locuri de afișaj, conform fotografiilor anexate.

Din această seară, toate partidele trebuie să-și înlăture toate materialele de publicitate electorală (bannere, panouri outdoor sau de afișaj) din oraș, întrucât se vor folosi doar locurile speciale de afișaj, nu stâlpi, pereți, stații de autobuz etc.

Harșovschi transmite că își dorește ca toți competitorii politici, indiferent de culoarea politică pe care o reprezintă, să dea dovadă că sunt cunoscători ai principiilor morale și să înțeleagă că lupta electorală trebuie să rămână la acest statut și să nu cadă în altă extremă!
”De asemenea, orașul nu trebuie să sufere nici în timpul campaniei electorale și nici după ce aceasta se termină, trebuie să îl respectăm, să îl menținem curat și să nu îl sufocăm. Primăria va fi vigilentă din acest punct de vedere și vă asigur că, atât colegii de la poliția locală, cât și cei din cadrul serviciului de ecologizare, vor fi prompți și vor aplica sancțiuni acolo unde nu se va respecta legislația” a mai spus Lucian Harșovschi care a transmis și cucce tuturor în această campanie electorală, iar pe 27 septembrie să câștige sucevenii!

Viceprimarul mai atenționează că:

Afișarea mijloacelor de propagandă electorală în alte locuri decât cele permise, potrivit prevederilor legale, se sancționează cu o amendă de la 600 lei la 1000 lei. (Legea nr.115 din 19 mai 2015)
Degradarea sau murdărirea în orice fel a clădirilor publice, inclusiv prin expunerea de afișe, anunțuri sau prin scrierea diferitelor inscripții, se sancționează cu o amendă cuprinsă între 400-800 lei (pentru persoane fizice) și 500-1000 lei (pentru persoane juridice).

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.