33 de ani de USV, 60 de ani de învățământ superior la Suceava, cu prof. univ. dr. ing. Adrian Graur – fost rector USV și prof. univ. dr. ing. Mihai Dimian, prorector USV, la „Povestea Vorbei”, Televiziunea Intermedia

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, care va fi difuzată începând cu seara zilei de sâmbătă, 11 martie2023, realizatorul  Neculai Roșca are alături pe profesorul universitar doctor inginer Adrian Graur, fost rector al Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava și pe profesorul universitar doctor inginer Mihai Dimian, prorector al USV.

În această lună s-au împlinit 33 de ani de când institutul de învățământ superior sucevean a obținut statulul de Universitate. Anul acesta se sărbătoresc 60 de ani de învățământ superior la Suceava. Profesorul Adrian Graur, care înainte, în timpul și după încheierea mandatelor de rector al USV și-a adus și își aduce din plin contribuția la dezvoltarea învățământului universitar sucevean face o incursiune în istoria instituției și, împreună cu profesorul Mihai Dimian, vor descrie noile provocări pe care învățământul superior sucevean le are în față, dorindu-se, și reușindu-se în mare măsură, ca acesta să devină reper important pe harta universităților din țară și din întreaga lume.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *