Actualitate

33 din cei 41 angajți ai prefecturii se vor vaccina anti-covid, a anunțat prefectul Alexandru Moldovan. El a declarat că se va vaccina la rândul său

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan a declarat că a solicitat la nivelul instituției ca angajații să își exprime opțiunea cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

El a anunțat că din 41 de angajați ai Instituției Prefectului – județul Suceava, un număr de 33 de persoane au declarat că doresc să se vaccineze.                

În contextul demarării celei de a doua etape a campaniei de vaccinare voluntară împotriva COVID-19, prefectul județului, Alexandru Moldovan, face un apel către suceveni să se informeze corect despre beneficiile vaccinării, și să decidă în cunoștință de cauză. “Eu, personal, mă voi vaccina, pentru sănătatea mea, a familiei, a celor din jur! Consider că este nevoie de un efort colectiv susținut că să revenim la o viață normală, să ieșim din bulă, să construim punți între comunități, să ne contrazicem argumentat, să ne informăm corect despre vaccinul împotriva COVID-19, să fim mai responsabili, să-i ajutăm pe cei de lângă noi, să începem să comentăm mai puțin despre probleme și să vorbim mai mult despre soluții. Cred că împreună vom reuși să revenim curând la o viață socială și economică normală!”, a transmis prefectul Alexandru Moldovan.

El a solicitat tuturor cetățenilor să respecte măsurile impuse de autorități, să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică și să nu se expună la riscuri. Adoptați o conduită responsabilă și respectați măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, pentru a vă proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur.

În ceea ce privește campania de vaccinare împotriva COVID – 19, prefectul Alexandru Moldovan recomandă sucevenilor să se informeze doar din surse oficiale.  Cetățenii au la dispoziție spre consultare site-ul Instituției Prefectului – județul Suceava, secțiunea ROVACCINARE, unde se regăsește Platforma Națională de Informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19: https://vaccinare-covid.gov.ro/

Trebuie menționat că vaccinarea este gratuită, voluntară și necondiționată. Informații oficiale despre vaccinare se găsesc pe platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 – Rovaccinare: www.vaccinare-covid.gov.ro.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *