34 de suceveni depistați astă noapte de polițiști umblând aiurea pe străzi, în ciuda interdicțiilor. S-au dat amenzi totale de 77.400 de lei

Comisarul șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava a transmis că în noaptea precedentă, în intervalul orar 22.00-06.00 la nivel județean au acționat peste 150 de polițiști dar și jandarmi și polițiști locali pentru verificarea respectării prevederilor Ordonanței Militare nr.2, privind limitarea circulației persoanelor. Polițiștii din cadrul IPJ Suceava au aplicat 34 de sancțiuni contravenționale în valoare de 77.400 lei pentru nerespectarea prevederilor privind interzicerea deplasărilor după ora 22.00, respectiv încălcarea prevederilor art. 5 al Ordonanței Militare nr. 2.
S-a continuat și difuzarea solicitării de a rămâne în case prin intermediul mijloacelor acustice din dotarea autospecialelor de poliție.
Activitățile vor fi permanentizate având în vedere că începând de astăzi s-a restricționat total circulația persoanelor în afara situațiilor prevăzute la art. 4 din Ordonanță.
Ionuț Epureanu a mai arătat că alte date privind polițiștii care au acționat ieri, măsuri dispuse față de cei care nu au respectat măsura autoizolării,  vor fi comunicate  Instituției Prefectului care urmează să informeze publicul conform algoritmului de comunicare.

” Profit de acest moment să mulțumesc tuturor celor care astăzi, de ziua noastră, a polițiștilor,  ne-au făcut cele mai frumoase si mai utile cadouri care le-am primit vreodată: măști și mănuși de protecție. Mulțumim mult! Împreună suntem puternici. Zi frumoasă și liniștită și….nu uitați.  Totul va fi bine”, a transmis comisarul șef Ionuț Epureanu, în calitate de reprezentant al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

La mulți ani Poliția Română!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *