380 de pachete cu produse împărțite de militari locuitorilor în dificultate din Suceava. CL Suceava a aprobat încă 200.000 de lei pentru pachete alimentare și ajutoare financiare de urgență

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a anunțat că  astăzi Ministerul Apărării Naționale a adus în Municipiul Suceava 380 de pachete cu produse alimentare și de igienă personală.

Produsele au fost împărțite de către reprezentanți ai ministerului și ai primăriei către persoanele cu o situație economică dificilă de la: Blocul 43A de pe strada Mărășești; Căminul nr.2 de la Grupul Școlar Petru Mușat; Blocul de locuințe sociale de pe Aleea Dumbrăvii.

”Mulțumim Ministerului Apărării Naționale pentru gestul de solidaritate făcut pentru cetățenii Municipiului Suceava aflați în carantină. În ședința de îndată a Consiliului Local, din data de 3.04.2020, am rectificat în plus la capitolul “Cheltuieli pentru hrană”, suma de 200.000 lei, pentru a avea posibilitatea să dăm cât mai multe pachete alimentare și ajutoare financiare de urgență.

Primăria va ajuta în perioada următoare persoanele care sunt vulnerabile din punct de vedere economic. Doamne ajută-ne să trecem cu bine acest moment greu!”, a transmis primarul Ion Lungu.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *