Bărbat din Putna amendat pentru transport multiplu în baza aceluiași aviz. Lemnul confiscat a fost predat OS Putna

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, în timp ce executau serviciul de patrulare, pe raza comunei Putna, au oprit pentru control, ieri, 25 noiembrie a.c., autoutilitara Iveco, care circula pe DN 2 H din localitate, transportând material lemnos respectiv lemn foc fag, condusă de un bărbat din comuna Putna.

Cu ocazia verificărilor efectuate, conducătorul auto a prezentat un aviz de însoțire primar emis la data de 25.11.2020, ora 11.00, de un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Putna pentru cantitatea de 3 m.c. lemn foc fag, pentru acest mijloc de transport.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transportului de material lemnos s-au efectuat verificări și s-a stabilit că putneanul a efectuat un al doilea transport de material lemnos în baza aceluiași aviz de însoțire.

Din acest motiv, transportul a fost condus la F.P.L. Putna – Ocolul Silvic Putna unde s-a solicitat sprijinul unui inginer silvic, care, în urma inventarierii materialului lemnos, a stabilit faptul că în autoutilitară era transportată cantitatea totală de 1,96 m.c. lemn foc fag.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos a fost confiscat, fiind predat în custodia OS Putna.

 

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *