4 cadre medicale și 34 de beneficiari confirmați pozitivi la virusul SARS COV–2 la Spitalul de Psihiatrie Siret

În urma cazurilor depistate, la începutul acestei săptămâni, la spitalul din Siret unde inițial au fost depistate pozitiv la invecția cu SARS COV 2, 6 persoane, la Spitalul de Psihiatrie Siret, Directia de Sănătate Publica Suceava  are în desfășurare o anchetă epidemiologică și efectuează demersurile necesare pentru gestionarea corespunzătoare a focarului epidemiologic.

Conform datelor oficiale transmise în statistica de astăzi a prefecturii Suceava, până în acest moment au fost confirmați pozitivi la virusul SARS COV–2, un numar de 34 de beneficiari și 4 cadre medicale, în decursul zilei de azi urmând a fi retestați restul pacienților și cadrelor medicale.

Persoanele infectate vor fi transportate la Spitalul Municipal Rădăuți pentru evaluare și conduită terapeutică după care se va dispune la izolarea acestora intr-un pavilion separat din cadrul Spitalului de Psihiatrie Siret  unde vor fi monitorizați zilnic de medicii curanți din unitate.

Reamintim că focarul a pornit de la angajați, reveniți din concediu, care au fost contacti direcți ai altor angajati ai spitalului, cu care s-au întâlnit la o petrecere.

         

         

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *