4 eurocontainere distruse, o autoutilitară la un pas de incendiere, alte bunuri în flăcări de la o țigară aruncată la miez de noapte, pe strada Grigore Ureche din Suceava

Ieri dimineață, pe la ora 04:34, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de un bărbat din municipiul Suceava, cu privire la faptul că pe strada Grigore Ureche nr. 7 a izbucnit un incendiu.

S-a stabilit că în dimineața zilei de ieri,  în jurul orei 04:00, persoane necunoscute au aruncat în interiorul unuia din eurocontainerele de la adresa menționată o țigară aprinsă, care a aprins gunoaiele din interiorul acestora, iar focul rezultat a dus la  distrugerea integrală a 4 eurocontainere și la distrugerea unui capac aparținând celui de-al cincilea eurocontainer. De asemenea,  din cauza căldurii emanate, a fost distrus bandoul lateral din material plastic și capacul oglinzii exterioare a unei autoutilitare Citroen Jumper, aparținând unei societăți comerciale din Suceava.

Focul a distrus și  un afiș publicitar aparținând unui atelier de croitorie aflat în imediata apropiere precum și distrugerea părții laterale a unui container modular având inscripția Symmetrica.

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul I.S.U. Bucovina Suceava care a stins incendiul, iar cu ocazia cercetării la fața locului nu a fost identificată nicio persoană vătămată, urmând ca după audierea acestora să fie comunicat un prejudiciu.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.