Mopan Suceava
Actualitate

4 persoane din județ internate în spital în ultimele 24 de ore, infectate cu coronavirus, cu una mai puțin decât ieri

Instituția Prefectului – Județul Suceava a anunțat că în ultimele 24 de ore au fost internate în spital, la nivelul întrigului județ, 4 persoane diagnosticate cu Covid – 19 și au fost externate 9 persoane. Ieri în județ au fost internate 5 persoane diagnosticate cu noul coronavirus.

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află astăzi internați un număr de 451 pacienți, dintre care 128 pacienți Covid-19 și 323 pacienti nonCovid. În Secția ATI din cadrul acestui spital sunt internați un număr de 13 pacienți, din care  5 pacienți sunt ventilati.

La nivelul Spitalului municipal Rădăuți sunt internați un număr de 69 de pacienți Covid-19 și 8 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Astăzi, 14.06.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, situația epidemiologică se prezintă astfel:

  • în autoizolare la domiciliu 5740 de persoane,
  • în carantină instituționalizată 2 persoane
  • 22283 de persoane ieșite din autoizolare
  • 3107 de persoane ieșite din carantină instituționalizată.

Conform situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3143 de persoane declarate vindecate.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

În cursul zilei de 13 iunie 2020 politistii au desfășurat activități în context Covid 19, fiind verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse 5704 persoane și 32 de societăți comerciale.

Datele înscrise în prezentul comunicat sunt din situațiile oficiale întocmite și transmise de instituțiile competente.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *