Mopan Suceava
Administratie

40.000 de euro, sponsorizare a Firmei EGGER ROMANIA S.R.L. pentru construcția unui nou loc de joacă în Siret

Orașul Siret este într-o continuă transformare, dezvoltare, creștere a calității vieții locuitorilor de aici și nu numai, beneficiari fiind toți cei care locuiesc, vizitează sau tranzitează zona. Fondurile europene atrase au contribuit la modernizare, reparații, refaceri, asfaltări, construcții utilitare noi – dezvoltare durabilă.

Iar la fondurile europene atrase se adaugă sponsorizările (nu puține la număr și foarte generoase) din partea Firmei EGGER ROMANIA S.R.L

Astăzi, 27 martie 2024, primarul orașului Siret, Adrian Popiu a anunțat că Firma EGGER ROMANIA S.R.L. a sponsorizat Primăria Siret cu suma de 40.000 de euro pentru construcția unui nou loc de joacă în centru orașului.

Conform declarațiilor primarului Popoiu, investiția va fi finalizată în luna aprilie a acestui an.

Consolidări și restaurări ori construcții de clădiri de utilitate publică, asfaltări, refaceri de tronsoane la rețeaua de apă-canal, grădinițe construite, spitale renovate, școli renovate și modernizate, muzeu refăcut din temelii sunt câteva dintre lucrurile care se petrec în orașul de graniță al județului Suceava.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *