40 de găini și 8 iepuri, făcuți scrum într-un incendiu la magazia unui gospodar din Adâncata, pornit de la un scurtcircuit electric

În noaptea de 11.02.2021, după ora 3.00, polițiștii din cadrul SPR 8 Adâncata au fost sesizați prin 112 de către un bărbat de 38 ani, din comuna Adâncata, cu privire la faptul că la o magazie din curtea locuinței sale a izbucnit un incendiu.

El a explicat că în timpul nopții, pe când dormeau, el și soția sa s-au trezit din cauza unui zgomot provenit din curtea locuinței și au constatat că la magazia situată în spatele casei de locuit a izbucnit un incendiu. Au apelat la 112 solicitând intervenția pompierilor.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de pompieri voluntari din cadrul SVSU Adâncata și două echipaje de pompieri militari din cadrul ISU Suceava, care au lichidat incendiul. În urma efectuării cercetării la fața locului pompierii militari au stabilit că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit la rețeaua electrică a magaziei.

În urma incendiului a ars magazia construită din lemn pe o suprafață de 50 mp, mai multe bunuri situate în interior, un număr de 40 de găini și 8 iepuri. De asemenea din cauza temperaturii ridicate s-a fisurat sticla de la două geamuri termopan ale locuinței și s-a degradat izolația de polistiren pe o suprafață de aproximativ 30 mp.

Persoana vătămată nu a putut estima prejudiciul cauzat în urma incendiului.

 S-a întocmit dosar de cercetare penală, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ”distrugere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.