42 de delegați ai PSD Suceava vor fi prezenți luna viitoare la congresul care va decide conducerea centrală a Partidului Social Democrat

Departamentul de comunicare al PSD – organizația județeană Suceava a transmis că în cadrul Conferinței județene a Partidului Social Democrat Suceava, desfășurată la finalul săptămânii trecute, Organizația județeană Suceava, a validat cei 42 de delegați care vor fi prezenți luna viitoare la congresul care va decide conducerea centrală a Partidului Social Democrat.

În cadrul Conferinței a fost făcută de către președintele Ioan Stan o analiză pertinentă a situației politice actuale atât la nivel național cât și la nivel județean.

”Asumările repetate de răspundere a actualului guvern fie că vorbim de buget sau de alegerea primarilor în două tururi duc la o slăbire a democrației prin ocolirea parcursului democratic pe care trebuie să le aibă legi atât de importante. Mai mult decât atât, modificarea legii electorale cu doar trei luni înainte de alegeri e o măsură împotriva tuturor recomandărilor comisiilor europene în materie, recomandări care erau prezentate ca literă de lege de PNL când era în opoziție. În fapt PNL a realizat, după doar trei luni, că nu a fost și nu este pregătit să guverneze țara. În cele trei luni de când sunt la guvernare, din care una a fost cea cu sărbătorile de iarnă, măsurile haotice luate de guvern care au avut drept scop demolarea a tot ce a făcut bun PSD. Măsurile liberale lovesc fără discriminare în toate categoriile sociale, în tineri prin eliminarea programului ”Prima casa”, prin dispariția programului Start-Up, prin dispariția subvențiilor la credite sau impozitarea IT-știlor, în salariați prin creșterea vârstei de pensionare sau tăierea unor drepturi, în pensionari prin plafonarea pensiei minime și prin zvonistica despre nemărirea pensiilor din septembrie. În fapt liberalii doresc alegeri anticipate cât mai repede pentru a scăpa de oprobriul populației când toate aceste măsuri vor începe să își facă efectul și vor începe să scadă abrupt în sondaje”, a transmis președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan.   

Luările de cuvânt a celorlați participanți, parlamentari primari sau simplii membrii au generat concluzia că actuala guvernare de dreapta a PNL este una toxică pentru România și sunt necesare acțiuni și măsuri democratice pentru limita sau stopa degradarea democrației și economiei românești, a transmis Departamentul de comunicare al  PSD Suceava. 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *