Mopan Suceava
Actualitate

42 de persoane aflate în automobile blocate în zăpadă, salvate astă-noapte de pompieri la Frumoasa și Șerbăuți. A fost salvat și un bărbat din Grămești, care a suferit un accident vascular cerebral

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava a anunțat că pe timpul nopții trecute, pompierii militari, alături de lucrători ai Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență, au intervenit și au transportat la adăpost la sediul primăriei și la căminul cultural a unui număr de 42 de persoane, 10, pe raza localității Frumoasa, și 32, pe raza localității Șerbăuți. Cele 10 persoane transportate la adăpost din satul Frumoasa erau cu mașinile blocate în zăpadă, iar cele 32  de persoane de la Șerbăuți, proveneau dintr-un autocar, de asemenea, blocat in zăpadă.

În cursul dimineții de azi, un echipaj mixt, format din pompieri militari suceveni și covăsneni, veniți în ajutor, a intervenit la o urgență medicală, pe raza satului Rudești, din comuna Grămești.

Cu ajutorul autoșenilatei, salvatorii au parcurs un drum înzăpezit până la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 65 de ani, care a suferit un AVC (accident vascular cerebral).

Pacientul a fost preluat de acasă și a fost transportat cu vehiculul 8×8 până în localitatea Grămești, de unde a fost preluat de o ambulanță SAJ.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *