421 elevi absenți astăzi la proba scrisă la Matematică, la Examenului de evaluare națională, în județul Suceava. Niciun elev nu a fost eliminat

A doua probă a examenului de evaluare națională pentru absolvenții clasei a VIII-a din unitățile de învățământ gimnazial din județul Suceava, proba scrisă la matematică, s-a desfășurat astăzi, ca și cea de la Limba și literatura română, fără probleme deosebite.

Potrivit statisticii publicate de Inspectoratul Școlar Județean Suceava, la proba scrisă la Matematică,  desfășurată astăzi, 20 iunie 2019, au fost înscriși în total 6586 elevi. Au fost prezenți 6165 elevi. Au absentat 421 elevi. Niciun elev nu a fost eliminat.

Reamintim că Examenul de evaluare națională din acest an în județul Suceava a fost organizat  în 158 de centre de examen. Pentru evaluarea lucrărilor au fost constituite două Centre zonale de evaluare: la Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava și la Colegiul Tehnic ”Samuil Isopescu” Suceava, cu mențiunea că județul Suceava va evalua lucrările dintr-un alt județ, iar tezele elevilor din județul Suceava vor fi corectate într-un județ desemnat de Comisia Națională de Organizare a Evaluării Naționale.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.