4500 de pachete de țigări confiscate ieri la frontiera de la Brodina. Contrabandiștii au abandonat marfa și au fugit pe jos sau cu mașina unde au văzut cu ochii

Ieri, 17 februarie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina – I.T.P.F. Sighetu Marmației au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 16.30, lucrătorii noștri au depistat în apropierea frontierei de stat mai multe persoane care încărcau într-un autoturism de teren  colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea celor în cauză efectuând somațiile legale prin voce, moment în care unele persoane au abandonat coletele şi au fugit spre teritoriul statului vecin, iar altele s-au urcat în autoturismul de teren şi au demarat în trombă spre localitatea Lupcina.

Imediat, polițiștii de frontieră au luat măsuri de supraveghere și cercetare a zonei, informând totodată autorităţile ucrainene despre producerea evenimentului  de frontieră.

La fața locului au fost descoperite nouă colete cu țigări care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 4.500 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, a căror valoarea se ridică la suma de 52.650 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate și documentarea întregii activități infracționale.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *