482 de cazuri în evoluție cu diagnostic COVID – 19 în județul Suceava. Alți 45 de pacienți s-au vindecat de ieri până astăzi

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Suceava, la data prezentului comunicat, în județul Suceava sunt în evoluție 482 de cazuri COVID 19, fiind declarate vindecate, în ultimele 24 de ore, 45 de persoane. Ieri erau declarați vindecați 1941 de pacienți din județul Suceava astfel, putem aprecia că numărul total al celor care s-au vindecat de noul coronavirus la noi în județ este de 1986.

La nivelul județului Suceava, până la această dată au fost efectuate 16316 teste.

Astăzi, la nivelul județului Suceava se află în autoizolare la domiciliu 361 de persoane, iar în carantină instituționalizată  689 de persoane. Persoanele aflate în autoizolare la domiciliu sunt clinic sănătoase, fără simptome specifice infecției COVID – 19. Din izolare voluntară au ieșit până acum 14964 de persoane.

Din carantină instituționalizată, după obținerea avizului epidemiologic, au ieșit, de la instituirea măsurii de carantinare și până în prezent, 2411 persoane.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *