49 DE GHIOZDANE ECHIPATE COMPLET AU FOST OFERITE UNOR ȘCOLARI DIN IAȘI, RĂDĂUȚI, SUCEVIȚA, MĂLINI, BĂDEUȚI, PUTNA ȘI BILCA DE CORUL DE TINERET ”AXIOS”

Sub egida ”Împreună ajutăm copiii să meargă la școală!”, Corul de tineret ”Axios” a desfășurat o campanie în perioada 25-29 august prin care s-au oferit 49 de ghiozdane echipate complet unor școlari din localitățile Iași, Rădăuți, Sucevița, Mălini, Bădeuți, Putna și Bilca. Corul de tineret ”Axios” mulțumește tuturor celor care le-au fost alături în această campanie.
”Am reușit împreună sa ajungem la copiii frumoși care nu puteau sa aibă baza materială cu care să înceapă noul an școlar. Le-am dăruit ghiozdanele echipate complet, hăinuțe, băuturi răcoritoare și napolitane cu ciocolată. Reacțiile lor ne-au surprins! Unii au rămas uimiți de prezența noastră, alți au plâns, mulți ne-au îmbrățișat dar ce e important e ca toți s-au bucurat nespus pentru faptul că cineva se gândește la ei și le arată afecțiune. Mulțumim tuturor donatorilor și sponsorilor care au avut încredere în noi și ne-au susținut până la capăt! Meritați toată bucuria lor! Vă îmbrățișăm! AXIOS!”, este mesajul transmis de tinerii din grupul ”Axios”.
Originalitatea acestei inițiative rezultă tocmai din simplitatea ei și din lipsa de fanfaronadă cu care unele asemenea inițiative sunt însoțite. Fără a apela la canalele media consacrate, tinerii de la ”Axios” au mers din casă în casă, din magazin în magazin și au convins gazdele să ajute copiii aflați în dificultate.
Corul de tineret ”Axios” nu este la prima asemenea experiență, în anii trecuți reușind să colecteze fonduri pentru bătrâni nevoiași, familii cu mulți copii, cărora le-au adus un strop de bucurie în prag de sărbători. Tinerii din cor, unii dintre ei studenți, alții absolvenți deja provin din Putna, Bilca, Sucevița, Brodina, Rădăuți, Iași dar și din Republica Moldova.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *