4977 de elevi suceveni au participat astăzi la prima probă – Limba și literatura română a simulării Evaluării naționale. Nu au fost probleme deosebite

Inspectorul școlar general al IȘJ Suceava, profesorul Grigore Bocanci, a transmis o informare privind desfășurarea probei scrise la Limba și literatura română din cadrul simulării evaluării naționale 2021 în școlile din județul Suceava.

Precum se știe, astăzi, 29 martie 2021, s-a desfășurat proba scrisă la limba și literatura română din cadrul simulării examenului de evaluare națională, sesiunea 2021. La această probă, din unitățile de învățământ care îți desfășoară activitatea în județul Suceava au fost prezenți 4977 elevi.

Niciun candidat nu a avut temperatura peste maximul admis. Niciun candidat nu a fost eliminat.

Conform procedurii cu privire la asigurarea condițiilor de egalizare a șanselor, au fost aprobate 26 de solicitări de desfășurare a examenului în condiții speciale (cu prelungirea timpului de lucru de 1-2 ore pentru 9 elevi, cu prelungirea timpului de lucru de 1 oră și susținerea probei într-o sală separată pentru 5 elevi și cu prelungirea timpului de lucru de 1 oră și asigurarea unui interpret mimico-gestual pentru 12 elevi).

Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Limba și literatura română au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.

Următoarea probă va avea loc marți, 30 martie, la disciplina matematică.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *