50 de candidați pentru rezidențiat pe post și pe loc, înregistrați la Direcția de Sănătate Publică Suceava pentru examenul din 8 decembrie. Pentru rezidenţiat pe post este o ofertă la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc și o alta la Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret

Direcția de Sănătate Publică Suceava a transmis printr-un comunicat de presă semnat de directorul executiv al instituției, dr. Liliana Grădinariu, că  Ministerul Sănătăţii organizează concurs de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie la data de 08 decembrie 2019. Concursul se desfăşoară în centrele universitare Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Târgu-Mureş şi Timişoara.

Înscrierile s-au realizat prin direcţiile de sănătate publică, respectiv prin ministerele cu reţea sanitară proprie. Ocuparea locurilor / posturilor în specialitate se realizează în ordinea punctajului de promovare obţinut, în limita locurilor / posturilor publicate la concurs, alcătuindu-se o singură clasificare naţională pentru fiecare domeniu.

50 de candidați și-au depus dosarul de înscriere la concurs la sediul Direcției de Sănătate Publică Județeană Suceava, 27 pentru domeniul medicină, 14 pentru medicină dentară și 9 pentru farmacie.

Pentru examenul de rezidenţiat pe post, în județul nostru au fost publicate două posturi: unul la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc în specialitatea medicină fizică și de reabilitare și unul la Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret în specialitatea psihiatrie se arată în comunicatul de presă transmis de DSP Suceava.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *