50 de gospodării din Siliștea – Liteni lăsate fără curent de un șofer băut din Vulturești care a dărâmat cu mașina un stâlp electric

Vineri, 08.01.2021, Poliția Orașului Liteni a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că la ieșire din satul Siliștea spre orașul Liteni, o mașină a intrat într-un stâlp de iluminat, iar în urma impactului stâlpul s-a rupt de la bază și a  căzut de-a latul carosabilului, blocând ambele sensuri de mers.

La fața locului a fost identificat șoferul, C.A. de 23 ani din Vulturești care a declarat că în timp ce se deplasa dinspre satul Valea Glodului spre Liteni, la ieșire din satul Siliștea nu a adaptat viteza de mers la condițiile de drum, a pierdut controlul autovehiculului intrând frontal într-un stâlp de iluminat de pe partea stângă a carosabilului. În urma impactului, stâlpul s-a rupt de la bază și a căzut, blocând ambele sensuri de mers.

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest din dotarea unității rezultatul testului fiind pozitiv, respectiv 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La fața locului au intervenit un echipaj de pompieri și două echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava, însă atât pasagerii din automobil cât și șoferul au refuzat transportul la spital.

O echipă din cadrul E-ON Suceava a intervenit pentru a remedia problemele cauzate de incident, iar în urma intervenției, curentul electric pe raza satului Siliștea a fost repornit, însă aproximativ  50 de case au rămas fără curent electric.

Cu ajutorul echipajului de pompieri, stâlpul respectiv a fost înlăturat de pe carosabil pentru buna desfășurare a traficului rutier.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *