6.750 pachete cu țigări, găsite de polițiștii de frontieră la Vicovu de Sus. Grănicerii ucraineni l-au prins pe unul dintre contrabandiști de partea cealaltă a graniței

În data de 25 iulie a.c., în jurul orei 23.20, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vicovu de Sus, împreună cu lucrători ai Agenţiei Frontex, au descoperit abandonate pe raza localităţii Vicovu de Sus, pe malul pârâului Bilcuţa, 12 colete cu țigări ambalate în folie de culoare neagră.

Au fost informate autorităţile de frontieră din Ucraina despre eveniment, care ulterior ne-au comunicat faptul că pe aceeași direcție au reținut un cetățean ucrainean implicat în activitatea de contrabandă.

Coletele descoperite pe partea românească au fost transportate la sediul instituției, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 6.750 pachete cu țigări de provenienţă Duty-Free, în valoare de 80.000  lei.

În cauză, poliţiştii de frontieră suceveni efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă în formă agravantă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Se fac verificări pentru depistarea tuturor persoanelor implicate, sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *