6 cazuri noi de covid în rândul cadrelor didactice la Școala nr.1 Milișăuți și la Grădinița ”Albă ca Zăpada” din Vatra Dornei

Inspectorul general al IȘJ Suceava prof. Grigore Bocanci a anunțat că astăzi în unitățile de învățământ din județul Suceava au fost confirmate 6 cazuri noi de infectare cu Covid, toate în rândul personalului angajat.

Este vorba despre o educatoare de la Grădinița cu Program Prelungit (GPP) ”Scufița Roșie” Vatra Dornei – structură a GPP ”Albă ca Zăpada” Vatra Dornei, doi învățători: unul de la Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava și altul de la Școala Gimnazială Bădeuți – structură a Școlii Gimnaziale Milișăuți, un angajat personal didactic auxiliary la  GPP ”Scufița Roșie” Vatra Dornei – structură a GPP ”Albă ca Zăpada” Vatra Dornei și un angajat personal nedidactic: GPP ”Scufița Roșie” Vatra Dornei – structură a GPP ”Albă ca Zăpada” Vatra Dornei.

S-a dispus suspendarea activității în prezență fizică și reintrarea în participare online la: 2 clase de învățământ primar: Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava și Școala Gimnazială Bădeuți – structură a Școlii Gimnaziale Milișăuți; 4 grupe de grădiniță la  GPP ”Scufița Roșie” Vatra Dornei – structură a GPP ”Albă ca Zăpada” Vatra Dornei;  1 clasă de învățământ gimnazial: Școala Gimnazială Bădeuți – structură a Școlii Gimnaziale Milișăuți.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *