60 DE COPII ȘI TINERI, DIN SISTEMUL DE PROTECȚIE, AU FOST PREMIAȚI AZI ÎN CADRUL EVENIMENTULUI “VISÂND LA UN VIITOR MAI BUN”

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului și Consiliul Județean Suceava au organizat prima ediție a evenimentului “Visând la un viitor mai bun”, la care au fost premiați aproximativ 60 de copii și tineri, din sistemul de protecție, cu rezultate bune la învăţătură sau performanţe în domeniul sportului şi al artelor. Sunt copii din cadrul centrelor de plasament ale DGASPC Suceava, de la Aşezământul ”Sfântul Ierarh Leontie” din Rădăuți, din cadrul Fundației FARA, al asistenței maternale sau aflați în plasament simplu la familii cu sau fără grad de rudenie.
Festivitatea s-a desfășurat în prezența deputatei Angelica Fădor, a subprefectului Silvia Boliacu, vicepreședintelui CJ, Gheorghe Niță, a reprezentanților DGASPC, Inspectoratului Școlar, ai unor ong-uri, asociații și societăți comerciale care au contribuit la organizarea evenimentului.
“Mă simt onorată că sunt alături de dvs., elevi și studenți merituoși la învățătură, dar și în domeniu sportului și al artei. La naștere, fiecare primim daruri, talanți cum sunt numiți în credința noastră, și suntem obligați să-i înmulțim pe parcursul vieții. Asta ați făcut voi, copii și tineri, învățând și alegând să fiți merituoși. Vă felicit pe voi și pe cei care au susținut proiectul, vă doresc succes și să ajungeți acolo unde vă doriți și unde v-ați propus să ajungeți”, s-a adresat copiilor subprefectul Silvia Boliacu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *