6000 de pachete cu țigări de contrabandă, în garajul unui vicovean. Alte aproape 2000 de pachete cu țigări abandonate pe frontiera verde, la Brodina

Polițiștii de frontieră suceveni au descoperit și confiscat, în urma unor acțiuni specifice desfăşurate în zona de competenţă, cantitatea de aproximativ 8.000, pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de  peste 93.000 lei.

Ieri,  9 iunie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Acolo, polițiștii de frontieră s-au deplasat la un imobil de pe raza localităţii Vicovu de Sus, unde, cu acordul proprietarilor au intrat în curtea imobilului, iar într-o anexă au descoperit mai multe colete în care se aflau țigări, de provenienţă  ucraineană.

Baxurile au fost transportate la sediul Sectorului Poliției de Frontieră, iar în urma inventarierii s-a constatat ca acestea conțin 6.000 pachete de ţigări de diferite mărci.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 70.200 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar cei doi proprietari ai imobilului sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracțiunii de contrabandă în formă agravantă, urmând ca la final să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Și polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina au executat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate, în urma căreia au descoperit, în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Costileva, mai multe colete cu țigări. Acestea conţineau cantitatea de 1.990 de pachete cu țigări, în valoare totală de 23.283 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, efectuându-se totodată verificări în vederea identificării persoanelor implicate și tragerii la răspundere a acestora.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *