614 suceveni vaccinați anticovid în campania ”Fii Pregătit”. Secretarul de stat Raed Arafat a vaccinat personal mai mulți suceveni la Caalfindești și Câmpulung Moldovenesc

Prezența în centrele de vaccinare de la Calafindești și Câmpulung Moldovenesc a secretarului de stat Raed Arafat, șeful departamentului Pentru Situații de Urgență a avut un rol mobilizator pentru multe sute de suceveni care au decis să se vaccineze în acest week-end, sâmbătă la Calafindești și duminică la Câmpulung Moldovenesc.

Astfel, sâmbătă, 29 mai, Caravana de vaccinare anticovid ”Fii Pregătit”, a mers la Calafindești unde  un număr de 199 de persoane s-a vaccinat, faptul că secretarul de stat Raed Arafat,  prezent în mijlocul comunității, a contribuit în bună măsură la succesul acestei sesiuni de vaccinare de la Calafindești. Mai ales că doctorul Raed Arafat a vaccinat efectiv pe toată durata prezenței caravanei în comuna suceveană, între orele 10-16, mai mulți cetățeni.  

Din cele 199 de persoane vaccinate la Calafindești, 126 au ales Johnson&Johnson, 72 Pfizer iar o persoană a optat pentru vaccinul Moderna.

Astăzi, 30 mai, Caravana de vaccinare anticovid ”Fii Pregătit”- centrul mobil de pregătire a populației și personalului de intervenție, pus la dispoziție de către Departamentul pentru Situații de Urgență s-a aflat la Câmpulung Moldovenesc pentru o altă sesiune de vaccinare, secretarul de stat Raed Arafat fiind de asemenea alături de echipa medicală formată din medici, asistenți, voluntari.  Doctorul Raed Arafat a fost și aici printre cadrele medicale care au administrat vaccinul anticovid celor veniți să profite de această oportunitate.  La Câmpulung Moldovenesc s-au vaccinat în total 415 persoane din care 210 au ales serul de la Johnson & Johnson, 202 serul produs de BioNTech, Pfizer iar 3 persoane au optat pentru  serul Moderna.

Printre cei imunizați au fost atât elevi de la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, cât și locuitori din Câmpulung Moldovenesc dar și din localitățile din zonă, unii din ei cu o vârstă înaintată.

În total, în cele două locații din județul Suceava unde a ajuns caravana de vaccinare anticovid ”Fii Pregătit”, însoțită de secretarul de stat Raed Arafat, la Calafindești și Câmpulung Moldovenesc, s-au vaccinat 614 suceveni.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.