Evenimente

Debut de mari competiții sportive, așa cum a obișnuit în ultimii ani să organizeze Școala Gimnazială „Mitropolit Iacob Putneanul”, la Sala Sporturilor din Putna!

CUPA UNIRII la rugby-tag este prima competiție sportivă interșcolară din acest an, care a făcut Sala Sporturilor din Putna să răsune, pe 27 ianuarie.

Directorul Școlii din Putna, profesorul Ciprian Crețan, anunță că peste 100 de elevi și profesori pasionați de jocul cu balonul oval s-au întrecut la trei categorii de vârstă: clasele preg-II, III-IV și VII-VIII. Pe lângă micii sportivi din Putna, au fost prezenți și cei de la școlile din Bucșoaia, Cornu Luncii și Capu Codrului.

Spectacolul sportiv a fost total, transmite directorul Ciprian Crețan, iar elevii au fost răsplătiți cu diplome medalii și cupe!

”Mulțumesc tuturor participanților și fundației Te Aud Romania pentru proiectul deosebit din care face parte și școala noastră! Felicitări profesorilor și elevilor putneni pentru parcursul fără greșeală de la acest turneu”, a transmis Ciprian Crețan, gazda turneului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *