TIR răsturnat în albia unui pârâu, în localitatea Valea Putnei. Șoferul extras de pompieri dintre fiarele contorsionate ale cabinei în care intra apa (foto ISU Suceava)

Un autotren s-a răsturnat în albia unui pârâu, în această dimineață, 30 ianuarie 2023, în jurul orei 8:30, ieșind în afara părții carosabile, pe DN17, pe raza localității Valea Putnei.

Șoferul a rămas încarcerat. Au intervenit pompierii militari, cu două autospeciale pentru descarcerare, cu sprijinul a doua ambulanțe SAJ.

Conducătorul auto a fost extras din capul tractor al autovehiculului. Victima, conștienta și cooperanta, a fost predata echipajelor SAJ, care i-au acordat primul ajutor medical.

Misiunea de extragere a victimei, care avea picioarele prinse între fiarele contorsionate ale cabinei, s-a desfășurat contracronometru.

Autotrenul s-a răsturnat pe o parte, în albia unui parau, iar apa s-a adunat în cabină, existând pericolul ca șoferul, prins în interior, să intre în șoc hipotermic.

Datorita intervenției susținute a echipajului de descarcerare, victima a fost extrasă la timp și predată cadrelor medicale aflate la fața locului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *