6500 pachete cu țigări abandonate de contrabandiști pe graniță la Costileva, la vederea polițiștilor de frontieră. Indivizii s-au refugiat în Ucraina

În data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 20.00, un echipaj al poliției de frontieră  din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina a observat un grup de persoane care transporta, de la frontiera de stat spre localitatea Costileva, mai multe colete voluminoase.

Poliţiştii de frontieră au acționat pentru reținerea celor în cauză, iar în momentul în care bărbații au observat echipajul au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul statului vecin.

Au fost anunţate şi autorităţile ucrainene despre caz în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.

La fața locului au fost descoperite 13 colete cu țigări de proveniență ucraineană, care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 6.500 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de 76.050 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă  în formă agravantă și de trecere frauduloasă  a frontierei de stat, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *