663 cazuri de coronavirus în evoluție în județul Suceava, în scădere cu 13 față de ieri

Prefectura Suceava a anunțat că, conform situației repartizării cazurilor confirmate de infectare cu noul coronavirus până la data de 12.05.2020 și a celor rămase în evoluție până la această dată, întocmită de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează la această dată un număr de 663 cazuri COVID – 19 în evoluție. În urmă cu o zi, numărul cazurilor în evoluție era de 676 (numărul cazurilor a scăzut cu 13)

Situația epidemiologică la nivelul județului Suceava, se prezintă astfel astăzi în felul următor:

  • în autoizolare la domiciliu 258 persoane,
  • în carantină instituționalizată 698 de persoane.
  • 14862 de persoane ieșite din autoizolare
  • 2264 de persoane ieșite din carantină instituționalizată.
  • Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 14983 de teste.

Polițiștii, polițiștii de frontieră și jandarmii au desfășurat în ultimele 24 de ore, 82 misiuni, cele mai multe (28%) pentru verificarea respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare/carantină. Au fost verificate 501 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și nu au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare. Au fost constatate și aplicate 17 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7780 lei. Totodată au fost constatate 8 infracțiuni în context, fiind înregistrate 2 dosare penale în care au fost cercetate 4 persoane. 

Personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat 26 fapte de natură contravențională (26 alte contravenții în context).

Valoare totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 15990 lei (15990 alte contravenții în context). Totodată au fost constatate 3 infracțiuni.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *