7 februarie 2020, ziua bătăilor între oameni băuți, în județul Suceava. Un tată și-a bătut fiul la Ipotești, tată și fiu luați la bătaie în Gura Humorului, creditor bătut de datornic, la Grănicești

Ziua de vineri, 7 februarie 2020 a fost una favorabilă încăierărilor în județul nostru, pe fondul consumului de alcool. Oamenii nu au mai așteptat week-endul, cum făceau de obicei, dorind să își rezolve problemele încă din dimineața zilei de vineri.

Astfel, în data de 07.02.2020, în jurul orelor 11,00, Cristian C., de 47 de ani, din orașul Gura Humorului,  se afla împreună cu fiii săi, Ionuţ C., de 18 ani şi Cătălin C., de 20 de ani, la o masă din barul „RESTRO”, din Gura Humorului, unde consumau două sticle de vin.

La un moment dat în bar au intrat Florin P., de 43 de ani  şi Dinu C., de 31 de ani, ambii din Gura Humorului, care, pe fondul unui conflict mai vechi, au sărit la bătaie la cei din familia C..

Echipajul de poliţie sosit la faţa locului, i-a identificat în bar doar pe membrii familiei C., care au fost conduşi la sediul poliţiei Gura Humorului, unde au formulat plângeri penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovire”.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „lovirea sau alte violenţe” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

 

În aceeași zi, în jurul orelor 15:00, Lazăr Z., de 47 de ani, din comuna Grănicești, s-a deplasat la barul din satul Slobozia – Sucevei, comuna Grănicești, aparținând P.F.A. „Duduman” unde a consumat în exces băuturi alcoolice.

La un moment dat, în bar, persoana vătămată a intrat în conflict cu Ilie S., de 59 de ani, din aceeași localitate, solicitându-i acestuia să-i achite o datorie mai veche, după care ambele părți și-au adresat reciproc injurii și cuvinte jignitoare, s-au îmbrâncit, după care au fost dați afară din bar de către gestionară și clienți.

Pe drumul comunal din fața barului, Lazăr Z. a continuat să-i adreseze injurii lui Ilie S., l-a urmat pe acesta pe drumul comunal, unde la un moment dat, persoana vătămată reclamă că a fost lovită.

Lazăr Z. a fost examinat de către echipajul medical de pe ambulanță, fără a se constata leziuni.

S-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.

 

Pe la orele 17:30, vineri seară, Dănuț T., de 51 de ani, din comuna Ipotești, a avut un conflict spontan cu fiul său, Ioan T., de 25 de ani, din comuna Ipotești, care era în stare de ebrietate.

Din discuțiile purtate cu primul, a reieșit faptul că fiul lui a sărit la el la bătaie și el s-a apărat lovindu-l pe acesta în zona capului cu pumnul. Ioan T. a precizat că a fost și el lovit de tatăl lui în zona capului. La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță care a acordat îngrijiri medicale victimei stabilindu-i-se diagnosticul de „etilism acut”.

Cu ocazia investigațiilor medicale s-a stabilit că nu este cazul transportării și internării victimei la Spitalul Județean Suceava.

S-a stabilit faptul că nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu. S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „violenţă în familie”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *