7 lucrători din învățământ confirmați cu Covid în județ la Verești, Vatra Dornei, Comănești, Câmpulung Moldovenesc și Fălticeni. Nici un caz nou în rândul elevilor

 

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a anunțat că astăzi, 10 martie a.c., s-au înregistrat 7 cazuri de infectare cu Covid în rândul personalului angalat la unități de învățământ preuniversitar din județul Suceava. Este vorba despre 3 profesori de la învățământul gimnazial: Școala Gimnazială Verești, Școala Gimnazială nr. 4 Vatra Dornei, Școala Gimnazială ”Vornicu Simion Tăutu” Comănești; 2 cazuri personal didactic auxiliar: Colegiul Silvic ”Bucovina”  Câmpulung Moldovenesc, GPP ”Pinocchio” Fălticen și 2 cazuri personal nedidactic: Grădinița cu Program Prelungit (GPP)  ”Licurici” Fălticeni – structură a Grădiniției cu Program Prelungit ”Pinocchio” Fălticeni.

Nu s-a înregistrat niciun caz nou în rândul elevilor sau preșcolarilor.

Pentru o clasă de la învățământul gimnazial: Școala Gimnazială ”Vornicu Simion Tăutu” Comănești și 4 grupe de grădiniță: GPP ”Licurici” Fălticeni – structură a GPP ”Pinocchio” Fălticeni s-a suspendat activitatea în prezență fizică, cu participare online.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *