Administratie

70% din lucrările aferente Loturilor I și II din Axa Rutieră Suceava – Iași au fost realizate, anunță președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că a convocat astăzi din nou constructorii și subcontractorii de la Axa rutieră Suceava – Iași pentru o analiză a stadiului lucrărilor.

În urma întâlnirii el a fost informat că pe Lotul I s-a turnat asfalt pe porțiuni importante între Dolhasca – Liteni, la Udești și la Bosanci.

De asemenea, s-a finalizat podul de la Ipotești și urmează să se toarne primul strat de asfalt pe alte porțiuni de drum pe acest tronson.

Pe Lotul II s-a finalizat podul de la Frumoasa, s-a turnat fundația podului de la Liteni – Moara, mai sunt doar 600 metri liniari de drum de asfaltat la Zaharești iar pe ruta Stroiesti – Costâna s-au asfaltat circa 7 km de drum și urmează încă 3 km de la intersecția Bălăceana spre Stroiești. Urmează asfaltări la Costâna, la Stroiești și la Liteni – Moara.

”Apreciez implicarea consistentă a constructorului, avem garanții că vor intensifica ritmul lucrărilor cât vremea le permite. Am cerut în mod expres realizarea marcajelor rutiere, punerea în siguranță a traficului și găsirea de soluții acolo unde intrarea în curțile oamenilor este mai complicat de realizat.

Stadiul actual al lucrărilor pe ambele loturi depășește procentul de 70% stadiul fizic.”, a declarat președintele Consiliului Județean suceava, Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *