Mopan Suceava
Administratie

Siret, printre cele mai bine administrate orașe din România. Doar 8 primari din România, printre care Adrian Popoiu, au fost incluși de Revista Capital în Top 100 de manageri

Adrian Popoiu, primarul Siretului se bucură de o recunoaștere pe care el și orașul pe care îl administrează o merită din plin. 8 primari din România, printre care Adrian Popoiu, au fost incluși de 𝗥𝗲𝘃𝗶𝘀𝘁𝗮 𝗖𝗮𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹 în 𝗧𝗼𝗽 𝟭𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗿𝗶.

„S-a confirmat această postură onorantă prin articolul apărut astăzi în 𝗥𝗲𝘃𝗶𝘀𝘁𝗮 𝗖𝗮𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹 𝗧𝗼𝗽 𝟭𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗿𝗶 în toate domeniile. La categoria „Administrație publică”, doar 8 primari au fost incluși în acest top.

Pe lângă Oradea sau Beclean, suntem bucuroși că eforturile noastre de a dezvolta cât mai multe investiții în Siret sunt recunoscute la nivel național. Am lângă mine o echipă puternică și competentă, alături de care voi continua toate proiectele menite să dezvolte tot mai mult orașul nostrum”, a transmis primarul Popoiu.

Reamintim că, Siretul este lider la nivel de orașe în Regiunea Nord Est din punctul de vedere al valorii totale a fondurilor europene atrase în perioada 2014 – 2020.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *