Actualitate

750 de minute, timpi de așteptare pentru TIR-uri în PTF Siret, coadă de 550 de camioane, pe o distanță de 10 kilometri

Poliția de frontieră a anunțat că azi, 10 aprilie, începând cu ora 9.00, în PTF Siret, timpii de așteptare la automarfare, pe sensul de ieșire din țară, au scăzut la 750 de minute ( față de sâmbătă, 8 aprilie, când se înregistrau 960 de minute).

În momentul de față, pe teritoriul României se află în așteptare aproximativ 550 de camioane, pe o distanță de 10 km.

În acest sfârșit de săptămână (de vineri de la ora 8.00 până azi la ora 8.00) s-au efectuat formalitățile de frontieră pentru aproximativ 2.000 de automarfare.

Totodată, participanții la trafic sunt informați despre faptul că pot tranzita și prin PTF Vicovu de Sus, unde nu se înregistrează timpi de așteptare.

Se reamintește faptul că, pe lângă atribuţiile şi activitatea Poliţiei de Frontieră, pentru automarfare trebuie îndeplinite cumulativ toate celelalte condiţii şi efectuate toate celelalte controale, care intră în atribuţia altor instituţii, independent de cea a Poliţiei de Frontieră.

De asemenea, se contează și pe sprijinul polițiștilor rutieri  din cadrul IPJ Suceava pentru asigurarea desfășurării în condiții de siguranță a traficului pe drumurile publice ce duc spre PTF Siret, precum și în zona adiacentă acestuia.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *