8 COPII DE LA SERVICII MULTIFUNCȚIONALE PENTRU COPILUL AFLAT ÎN DIFICULTATE RĂDĂUȚI-SOLCA AU BENEFICIAT DE O EXCURSIE ÎN GERMANIA

În perioada 27 iulie – 4 august 2018 un grup de 8 copii plus doi însoțitori de la Servicii Multifuncționale pentru Copilul aflat în Dificultate Rădăuți-Solca au beneficiat de o excursie organizată de către Asociația Cristtches Jugend Centrum din Malgarten – Germania.

Anton Behrens liderul comunității CJC și a echipei de voluntari din Malgarten – Germania a inițiat proiectul, iar tabăra care a avut ca scop creșterea șanselor de integrare socială și contactul direct cu copiii din comunitatea europeană, respective cu copiii membrilor Asociației CJC – Malgarten – Germania.
Copiii au beneficiat de 7 zile pline de bucurie, au fost în excursie în Osnabruck, au vizitat gradina zoologică, au fost implicați în activități de socializare și recreere (concursuri, foc de tabară, pictură, cântece, jocuri).
”Această acțiune este la a III-a ediție datorită oamenilor de suflet care s-au implicat direct: Anton Behrens liderul comunității CJC e.v., Firma de transport Romfour – Tur Fălticeni si DGASPDC Suceava prin angajații din cadrul Serviciilor Multifuncționale pentru Copilul aflat în Dificultate Rădăuți- Solca.
Mulțumirile noastre se îndreaptă atât către organizatori cât și către conducerea și angajații firmei Romfour –Tur SRL pentru sprijinul acordat în asigurarea transportului, datorită cărora copiii din sistemul de protecție au avut parte de o vacanță de neuitat!” transmite într-un comunicat directorul executiv Georgeta Nadia Crețuleac.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *